02 Aranjament floral cristelnita-botez-saria-iasi

Mara si Tudor, botezul din poveste. …sau povestea din botez?

Tot incercam de ceva timp pe Facebook sa va spunem ce ne face pe noi fericiti. Adica pe Saria, daca este sa fim corecti si drepti, asa cum ne stau faptele. Credeam ca din dragul aranjamentelor si decoratiunilor pe care le fabricam, fericirea o s-o gasim in obiectele pe care le modelam, in florile pe care le coafam, in metalele pe care le prelucram, in materialele pe care le croim si asa mai departe. Ne uitam si ne uitam la fotografiile de la evenimentele care ne-au fost prilej de dat nastere la proiecte aproape de sufletul nostru si ne dam seama ca: 1. E sportul nostru preferat – sa ne reamintim, sa ne bucurăm, sa ne mândrim cu prietenii (ne-am castigat dreptul sa ii numim asa) si locurile care ne-au dorit prin preajma; 2. Nu lucrurile ne fac fericiti, ci oamenii din spatele lor. Toti cei care ne trec pragul, care ne lasa sa ii cunoastem, care ne simt si care o lasa pe Saria sa se potrivească lor.

Fiti alaturi de noi martorii unei intamplari care ne-a făcut fericiti. Raluca si Radu se bucura de superbii gemeni Mara si Tudor, cel mai asteptat dar facut de sus pentru unii dintre cei mai frumosi oameni pe care suntem recunoscatori ca i-am cunoscut. Sincer, nu mai stiam care e darul mai mare: pentru parinti ca tin în brate acum doua stele, sau pentru stele ca sunt stranse la piept de zei? Pretentios? Zicem ca nu. Trebuie sa ii cunoasteti! :)

Sigur ca am avut rolul nostru in poveste. Am decorat, am conturat, am colorat, (ne)am bucurat si nu am lipsit, caci nu am fi putut. Asa cum ne sta in fire, ne-am lasat imaginatia si dragul de munca sa isi faca mofturile, am trezit din somn albastrul electric si oranj-ul, am chemat la petrecere zeci de dulciuri (inmuiate si ele in culoare) si ne-am dat voie sa privim cu ochi plini de sine sala plina si centrul Universului ei: o Mara si un Tudor pe care ii tinem minte si pe care vrem sa îi vedem cum cresc fericiti si sanatosi cu parinti asemenea.

Ramaneti aceiasi vechi prieteni cum ne-am obisnuit. Pentru voi scriem aici, asa ca aruncati un ochi pe munca noastra si spuneti-ne daca va place sau nu cum ne facem treaba (evenimente, aranjamente, flori, imaginatie, pasiune, si mai multa pasiune, familie, prieteni, decoratiuni).

…treaba asta care ne face pe noi fericiti.  :)

martie 2013, Restaurant Motel Bucium, Iasi

Foto: Tudor Pantelimonescu  (www.pantelimonescu.ro)

Leave a Reply