Daca v-am spune sa inchideti ochii si sa va imaginati o zi perfecta de vara, cu toate culorile ei deschise si cu razele ei pline de soare, cum ar arata? Ii puteti deschide pentru cateva clipe pentru a va inspira din fotografiile de mai jos sau pentru a va asigura ca poate exista, in realitate, o zi de vara fara cusur (exact asa cum o visati) imortalizata in fotografii.

Andreea si Richard au simtit ca se poate scoate vara in culori, ca se poate sa transforme o zi intr-un basm cap-coada, in care isi gasesc locul numai personaje pozitive, cai albi, porumbei fantastici si multa lumina! Asa o zi cu soare sa va fie toata viata impreuna, la fel de calduroasa, la fel de magica si la fel de frumos pastrata in amintire!

Nunta in aer liber Brasov ceremonie (23)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (21)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (22)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (19)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (18)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (20)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (16)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (17)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (15)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (14)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (12)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (5)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (13)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (6)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (10)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (7)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (9)Nunta in aer liber Brasov ceremonie (11)

Leave a Reply