În marea zi a Călinei și a lui Bogdan lucrurile așa s-au aliniat de luminos și așa de firesc s-au orânduit toate florile și bunătățile în aranjamente și set-up-uri, că acum ne e mai mare dragul să ne uităm la munca noastră prinsă în fotografii. Ne era drag și pe atunci să râdem la o zi caldă cât așezam frumușel expresiile dragostei celor doi ba la umbră, ba sub soare, ba în sală, ba afară, dar atunci alergam, schimbam, ne răzgândeam, aranjam, ne bucuram și iarăși fugeam. Acum e liniște, peste vara trecută s-a așternut nea cu amintiri multe, frumoase, minunate.

Acum ne gândim la ce a fost și la cât ne-am bucurat să le pictăm ziua cu pasteluri rătăcite prin flori, dulciuri, gânduri, secrete ținute sub cheie, un candy bar pentru oameni mari, vaze colorate…așa, o nuntă ca o dimineață senină când singurul lucru care-ți ”strică” liniștea e un bâzâit de albină sau o pasăre cântătoare. Sigur vreți și voi acolo acum. E simplu, hai cu noi mai jos, pe pagină!

Călina, Bogdan, vă mulțumim pentru ”da”-urile pe care ni le-ați spus, suntem fericiți pentru cele pe care vi le-ați spus și sperăm ca întreaga viață să vă fie ca o dimineață în acuarelă. Caldă, moale și nesfârșită.

Să știți că Saria vă <3 !

Foto: Cosmina Pantelimonescu

Leave a Reply