Daca Luminita si Bogdan nu au mers la munte in ziua nuntii lor, a venit muntele la ei cu muschi de copac, fire de rozmarin si culori culese atent din cele mai frumoase peisaje pe care natura le-a impartasit cu ei de-a lungul drumetiilor de pana acum. Nicicand varfurile nu au fost mai usor de cucerit, traseele mai usor de urmat, potecile mai usor de strabatut ca in ziua nuntii lor pe care nu am avea cum sa o uitam vreodata.

Iata inca o excursie tematica in care ne-a facut mare placere sa avem drept ghizi doi miri frumosi care ne-au invatat ca totul in viata poate fi o plimbare la pas si ca uneori e minunat sa te abati de la traseu. O viata plina de fericiri va dorim!

Foto:  http://www.cosminapantelimonescu.blogspot.com

Nunta tematica munte padure (6)Nunta tematica munte padure (5)3 Buchete de mireasa2 Buchete de mireasaNunta tematica munte padure (7)Nunta tematica munte padure (1)1 Nunta tematica nunta padureNunta tematica munte padure (4)Nunta tematica munte padure (3)Nunta tematica munte padure (9)Nunta tematica munte padure (10)Nunta tematica munte padure (2)Nunta tematica munte padure

Leave a Reply